Laslo Đere u polufinalu Hamburga

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 15:32

Laslo Đere u polufinalu Hamburga

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u polufinale turnira u Hamburgu pošto je u dva seta savladao Italijana Lorenca Musetija.

Đere je završio posao za sat i po vremena - 7:5, 6:3.

Rival u polufinalu Đereu će biti bolji iz duela Žang (Kina) - Altmajer (Nemačka).

Podsetimo, Senćanin je u prvoj rundi porazio Argentinca Ečeveriju 2:0, potom i njegovog sunarodnika Pelju, nešto teže (2:1), a onda je sjajnu formu Đere potvrdio i danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv Musetija.

Pre turnira u Hamburgu, Laslo je bio 57. igrač na ATP listi, a danas je savladao daleko bolje plasiranog rivala, 18. u rengkingu, opasnog Italijana, koji je morao da položi oružje posle bolje partije našeg tenisera.

Đere je pokazao i zrelost, mentalnu stabilnost, pored nesumnjivog kvaliteta koji poseduje - pošto je uspeo da preokrene meč u svoju korist nakon vođstva rivala 4:2 u prvom delu meča.

Italijan je, međutim, poklekao u osmom gemu - tada je Đere došao do brejka (4:4), da bi, nošen galopirajućim samopouzdanjem, uspeo još jednom da "brejkne" rivala, za 7:5, i uzme set.

U nastavku meča, dovoljan mu je bio jedan brejk da završi posao. Uzeo ga je u pravo vreme, za 5:3, a potom odservirao za trijumf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Laslo Đere se plasirao u polufinale turnira u Hamburgu

Izvor: Danas, 28.Jul.2023

Srpski teniser Laslo Đere plasirao se u polufinale turnira u Hamburgu pošto je savladao Italijana Lorenca Musetija sa 7:5, 6:3.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.