Lajoviću će se ispuniti želja, na poklon dobija bicikl

Izvor: Sportal.rs, 08.Avg.2014, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajoviću će se ispuniti želja, na poklon dobija bicikl

Specijalni gost na otvaranju prvog “Capriolo sport centra” na Novom Beogradu, domaće robne marke za proizvodnju i promet rekreativnih i sportskih bicikala, biće srpski teniser Dušan lajović.

Njemu će pomenuta kompanija uručiti poseban poklon kao nagradu za izuzetne postignute rezultate u profesionalnoj ATP konkurenciji u proteklom periodu.

Podsećanja radi, u intervjuu za SPORTAL.RS sa Vimbldona, posle sjajnih postignutih rezultata, upitan čija pažnja od mogućih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << partnerskih kompanija bi mu u ovom trenutku posebno prijala, Lajović je skromno odgovorio "da bi voleo da to bude neko ko bi mu poklonio bicikl" jer upravo planira da ga nabavi - zbog kvalitetnog rada na kondiciji.

Tekst sa naslovom "Biciklom do novih trofeja" pročitao je Dragan Lukić, direktor kompanije i  predložio da kompanija ispuni ovu simpatičnu želju našem mladom teniskom asu i uruči mu bicikl kao znak podrške za dalje uspehe u karijeri.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.