Izvor: RTS, 15.Avg.2022, 08:00

Lajović zaustavljen u kvalifikacijama za Sinsinati

Srpski teniser Dušan Lajović poražen je od Italijana Lorenca Muzetija sa 6:4, 6:4 i nije uspeo da se plasira u glavni žreb mastersa u Sinsinatiju. Mladom Italijanu je za plasman u glavni žreb trebalo sat i 38 minuta igre.
Dušan Lajović je dobro ušao u meč i prvi došao do brejka u prvom setu ali je Museti, koji je trenutno 33. igrač na listi, uspeo da se vrati u meč i preokrene rezultat >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da bi potom meč vodio do sigurne pobede i plasmana u glavni žreb turnira.

U prvom kolu glavnog žreba Lorenco Muzeti će snage odmeriti sa hrvatom Bornom Ćorićem koji je trenutno 152 na listi tenisera.
Odigrana su i dva meča prvog kola, u kojima je Botik van de Zandshulp iz Holandije bio bolji od Maksima Kresija sa 6:2, 4:6, 6:4, a Karlos Alkaraz je deklasirao Nikoloza Basilašvilija sa 6:0, 6:1.
U drugom kolu Zandshulp će se sastati sa prvim teniserom sveta Danilom Medvedevim, a . Alkaraz će igrati sa Mekenzijem Mekdonaldom.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ništa od još jednog Srbina u Sinsinatiju

Izvor: B92, 15.Avg.2022

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju...Lajović je u poslednjem kolu kvalifikacija zaustavljen od strane Italijana Lorenca Musetija sa 2-0 u setovima, posle sat i 38 minuta borbe – 6:4, 6:4...Trenutno 33. teniser sveta bolje je koristio svoje...

Nastavak na B92...

Lajović zaustavljen u kvalifikacijama za Sinsinati

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Avg.2022

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u glavni žreb Mastersa u Sinsinatiju, pošto je rano jutros u poslednjem kolu kvalifikacija poražen od Italijana Lorenca Musetija 6:4, 6:4...Italijan je pobedio Lajovića posle sat i 38 minuta igre. Srbin je poveo 2:0 na početku prvog seta, ali...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.