Izvor: RTS, 20.Okt.2021, 17:31

Lajović zaustavljen u Antverpenu

Francuz Artur Rindernek savladao Dušana Lajovića sa 2:1 po setovima 6:3, 4:6, 6:2 u meču drugog kola turnira u Antverpenu.
Nakon pobede u prvom kolu nad Gaskeom, Lajović nije uspeo da savlada narednu prepreku. Naš teniser je pružio snažan otpor, osvojio je drugi set, ali je Francuz bio bolji u odlučujućem setu i plasirao se u narednu rundu.

Lajović je bolje ušao u meč na samom startu oduzeo je servis protivniku i stigao do ranog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << brejka. Međutim sa dva vezana brejka, u četvrtom i šestom gemu Francuz dolazi do preokreta, potom rutinski privodi set kraju.
Drugi set pripao je našem teniseru. Nakon ravnopravne borbe u kojoj su oba tenisera čuvala svoj servis. Odlučujući je bio deseti gem u kome je naš teniser oduzeo servis protivniku i tako reši set u svoju korist.
Lajović nije imao snage za više. U odlučujućem setu Rindernek je uz dva brejka lako stigao do pobede.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.