Lajović u trećem kolu Australijan opena

Izvor: Beta, 10.Feb.2021, 10:19

Lajović u trećem kolu Australijan opena

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se danas u treće kolo Australijan opena u Melburnu, pošto je pobedio 45. igrača sveta Kazahstanca Aleksandra Bublika posle četiri seta, 6:4, 7:6, 4:6, 6:3.Lajović, 27. teniser sveta, pobedio je posle tri sata i pet minuta.On je dobro počeo meč, kada je poveo sa 5:2. Bublik je odmah u narednom gemu vratio brejk, posle čega su obojica osvojili po gem na svoj servis, što je srpskom teniseru bilo dovoljno da povede u meču. Teniseri su u drugom setu napravili po jedan brejk i odigran je taj brejk koji je Lajović dobio sa 7:4.U trećem setu nije bilo brejka sve do devetog gema kada je Bublik poveo sa 5:4, a posle osvojenog gema na svoj servis dobio je treći set i smanjio na 1:2. Lajoviću je za osvajanje četvrtog seta bio dovoljan brejk koji je napravio u osmom gemu za 5:3, a zatim je gem na svoj servis osvojio bez izgubljenog poena i pobedio.Lajović će u trećem kolu igrati protiv 87. tenisera sveta Španca Pabla Martinesa.Martines je u drugom kolu pobedio Finca Emila Rusuvuorija sa 1:6, 6:3, 6:2, 7:6.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MEČ JE REŠEN U PET SETOVA: Novak SAZNAO rivala u 3. kolu Australijan opena! Igrana su tri TAJ-BREJKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Feb.2021

Srpski teniser grabi ka novom peharu u Melburnu...Nepuna dva sata posle pobede nad Amerikancem Frensisom Tijafom (3:1), Novak Đoković je saznao protivnika u šesnaestini finala Australijan opena...Za ulazak u osminu finala Gren slema koji je osvajao osam puta, najbolji svetski teniser igraće protiv...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.