Lajović u polufinalu turnira u Lionu

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2018, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u polufinalu turnira u Lionu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u polufinale turnira u Lionu, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Amerikanca Tejlora Frica sa 7:5, 6:1 Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u polufinale turnira u Lionu, pošto je danas u četvrtfinalu savladao Amerikanca Tejlora Frica sa 7:5, 6:1.Lajovićev rival u borbi za finale biće pobednik duela >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << između prvog nosioca Austrijanca Dominika Tima i Španca Giljerma Garsije Lopeza.Pročitajte još: ĐOKOVIĆ IMAO PORUKU ZA REPORTERA "NOVOSTI": Uvertira za povratak u stare dane (FOTO)Turnir u Lionu igra se za nagradni fond od 561.345 evra.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ĐOKOVIĆ IMAO PORUKU ZA REPORTERA "NOVOSTI": Uvertira za povratak u stare dane (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 24.Maj.2018

Srbin pakleno vežbao sa Hrvatom Bornom Ćorićem i Francuzom Likom Pujem. Na stadionu "Suzan Lenglan" dočekala ga je mnogobrojna publika, željna vrhunskih izdanja (OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZ) RASPOLOŽEN, kao nekada, delovao je Novak Đoković na prvom treningu na kompleksu...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.