Lajović u glavnom žrebu turnira u Pekingu

Izvor: RTS, 30.Sep.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u glavnom žrebu turnira u Pekingu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Pekingu, gde će nas predstavljati i Filip Krajinović. Naš treći predstavnik Viktor Troicki se povukao sa turnira.
Dušan Lajović je jutros u drugom kolu kvalifikacija savladao Britanca Kamerona Norija sa 2:0, po setovima 6:4, 6:4 i izborio se za plasmn u prvo kolo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << turnira u Pekingu.

Lajović je sigurno ušao i meč i u finišu prvog seta oduzeo servis protivniku za 5:4, a zatim i potvrdio brejk. Na sličannačin je došao i do konačne pobede posle sat i 23 minuta igre .
Za razliku od njega, Viktor Troicki se povukao i predao meč Moldavcu Raduu Albotu.
U glavnom žrebu je i Filip Krajinović, koji će se na startu sastati protiv Miše Zvereva.
Turnir u Pekingu je na programu do 1. do 7. oktobra, a nagradni fond je 3 401 860 dolara.
Pogledaj vesti o: Viktor Troicki

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović izborio glavni žreb turnira u Pekingu, Troicki predao meč

Izvor: BKTV News, 30.Sep.2018

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb ATP turnira u Pekingu, pošto je jutros u drugom kolu kvalifikacija savladao Britanca Kamerona Norija rezultatom 2:0, po setovima 6:4, 6:4...Za razliku od njega, Viktor Troicki se povukao i predao meč Moldavcu Raduu Albotu...U glavnom žrebu...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.