Lajović u glavnom žrebu mastersa u Rimu

Izvor: Studio B, 10.Maj.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u glavnom žrebu mastersa u Rimu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u glavni žreb mastersa u Rimu, pošto je danas u poslednjem kolu kvalifikacija pobedio Hrvata Bornu Ćorića sa 6:1, 6:4.

Lajović je lako došao do trijumfa protiv 18-godišnjeg Ćorića, koji je bio postavljen za prvog nosioca u kvalifikacijama. U glavnom žrebu mastersa u Rimu nalaze se još Viktor Troicki i Novak Đoković, koji brani titulu osvojenu prošle godine.

Turnir u glavnom gradu Italije igra se za nagradni fond od 3,8 miliona evra. 
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović u glavnom žrijebu mastersa u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 10.Maj.2015

RIM - Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u glavni žrijeb mastersa u Rimu, pošto je danas u posljednjem kolu kvalifikacija pobijedio Hrvata Bornu Ćorića sa 6:1, 6:4...Lajović je lako došao do trijumfa protiv 18-ogodišnjeg Ćorića, koji je bio postavljen za prvog nosioca u kvalifikacijama...U...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.