Lajović u četvrtfinalu u Umagu

Izvor: Večernje novosti, 18.Jul.2019, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u četvrtfinalu u Umagu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Umagu, nakon što je danas pobedio Rusa Andreja Rubljeva sa 6:4, 6:3 Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale turnira u Umagu, nakon što je danas pobedio Rusa Andreja Rubljeva sa 6:4, 6:3.Lajovićev sledeći rival na turniru u Hrvatskoj biće pobednik meča Janik Siner (Italija) - Aljaž Bedene (Slovenija).U istoj rundi nalazi još jedan srpski predstavnik, Laslo Đere, koji se sastaje sa Argentincem Leonardom Majerom.Turnir u Umagu igra se za nagradni fond od 482.060 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

ATP Umag: Đere i Lajović u borbama za polufinale

Izvor: MozzartSport.com, 19.Jul.2019, 13:33

Šestog dana ATP 250 takmičenja u Umagu (šljaka na otvorenom, nagradni fond 524.340 evra), jednom od omiljenijih letnjih evropskih teniskih destinacija donosi nam čak dva susreta srpskih tenisera koji se bore za polufinale. RASPORED MEČEVA Laslo Đere od 17.30 ukršta rekete sa veoma opasnim Leonardom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.