Lajović u četvrtfinalu masters turnira u Monte Karlu

Izvor: Beta, 18.Apr.2019, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović u četvrtfinalu masters turnira u Monte Karlu

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Monte Karlu, pošto je danas u trećem kolu pobedio Austrijanca Dominika Tima u dva seta, 6:3 i 6:3.Lajović je do prve pobede u njihovom šestom duelu došao posle sat i 32 minuta igre.Srpski teniser u četvrtfinalu masters turnira u Monte Karlu igraće protiv Italijana Lorenca Sonega.Lajović je do trijumfa protiv petog tenisera na ATP rang-listi došao sjajnom igrom u oba seta. On je do prvog brejka na meču došao odmah na startu, poveo je sa 2:0, a potom je još jednom oduzeo servis Timu za 4:0.Austrijanac je u sedmom gemu uspeo da uzvrati oduzimanjem servisa, ali to je bilo sve što je uspeo da uradi u prvom setu.Nešto neizvesnije igralo se u drugom setu, Tim je imao prednost od 3:1, ali je usledila serija od pet uzastopnih gemova za veliki podvig na mastersu u Monte Karlu.Ranije danas u ćetvrtfinale plasirao se i Novak Djoković koji je sa 2:0 pobedio Amerikanca Tejlora Frica.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović u četvrtfinalu masters turnira u Monte Karlu

Izvor: Danas, 18.Apr.2019

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u četvrtfinale masters turnira u Monte Karlu, pošto je danas u trećem kolu pobedio Austrijanca Dominika Tima u dva seta, 6:3 i 6:3. Članak Lajović u četvrtfinalu masters turnira u Monte Karlu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Bravo, majstore! Lajović bolji od petog tenisera sveta, plasman karijere!

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2019

Dušan Lajović igra fantastično u Monte Karlu...Srpski teniser Dušan Lajović pridružio se Novaku Đokoviću u četvrtfinalu turnira u Monte Karlu pošto je danas savladao Dominika Tima sa 2:0 u setovima, 6:3 i 6:3 za sat i 32 minuta igre...Lajović je maestralnom igrom u prvih pet gemova stigao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.