Lajović šokirao Medvedeva u Roterdamu, slavio i Kecmanović u Argentini, Nina eliminisana u Lionu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Mar.2021, 16:14

Lajović šokirao Medvedeva u Roterdamu, slavio i Kecmanović u Argentini, Nina eliminisana u Lionu

Srpski teniser Dušan Lajović priredio je veliko iznenađenje na startu ATP turnira u Roterdamu, pošto je savladao Rusa Danila Medvedeva 7:6 (7:4), 6:4.

Lajović je protiv finaliste Australijan opena odigrao sjajan meč i došao do pobede za sat i 36 minuta igre.

Naredni rival biće mu Hrvat Borna Ćorić. Medvedev je imao priliku da ulaskom u finale prestigne Rafaela Nadala na drugom mestu ATP >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << liste, ali je nije iskoristio. Turnir u Roterdamu igra se za nagradni fond od 980.580 evra.

Kecmanović u četvrtfinalu turnira u Buenos Ajresu

Srpski teniser Miomir Kecmanović plasirao se u četvrtfinale turnira u Buenos Ajresu, pošto je savladao Brazilca Tijaga Monteira 5:7, 6:3, 6:4.

Naredni rival biće mu bolji iz meča Federiko Delbonis - Laslo Đere. Turnir u Buenos Ajresu igra se za nagradni fond od 329.550 dolara.

Nina Stojanović eliminisana u Lionu

Najbolje rangirana srpska teniserka Nina Stojanović završila je učešće na WTA turniru u Lionu, nakon što je večeras u drugom kolu izgubila od Italijanke Kamile Đorđi 2:6, 6:1, 7:6 (7:5). Meč je trajao skoro dva i po sata.

Turnir u Lionu igra se za nagradni fond 235.238 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Lajovićeva velika pobeda protiv Medvedeva

Izvor: RTS, 03.Mar.2021

Srpski teniser Dušan Lajović priredio je veliko iznenađenje na startu ATP turnira u Roterdamu, pošto je savladao Rusa Danila Medvedeva 7:6 (7:4), 6:4. . Lajović je protiv finaliste Australijan opena odigrao sjajan meč i došao do pobede za sat i 36 minuta igre...Naredni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.