Lajović protiv Medvedeva u prvom polufinalu mastersa

Izvor: RTS, 20.Apr.2019, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović protiv Medvedeva u prvom polufinalu mastersa

Srpski teniser Dušan Lajović danas igra prvo polufinale mastersa u karijeri. Lajović se od 13.30 sastaje sa Danilom Medvedevim u borbi za finale turnira u Monte Karlu, a taj meč moći ćete da pratite u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.
Dušan igra turnir života i, posle slabijeg starta godine, u Kneževini je pronašao odličnu formu.

Posle Maleka Žazirija usledile su pobede >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nad Davidom Gofenom i Dominikom Timom, pre nego što je u četvrtfinalu precrtan Lorenco Sonego.
"Dokazao sam sebi da mogu. Turnir još nije gotov, ali sam veoma srećan i zadovoljan načinom na koji sam igrao ove nedelje", rekao je Lajović koji će od ponedeljka u najgorem slučaju biti 32. igrač na ATP listi.
Za plasman u prvo finale turnira iz serije 1.000 moraće da savlada mladog Rusa, koji je već nadomak top 10 i koji je u petak eliminisao prvog tenisera planete.
Medvedev je sjajnu godinu krunisao trijumfom nad Novakom Đokovićem, rezultatom 6:3, 4:6, 6:2, posle skoro dva i po sata igre.
"Posle ovog meča će biti teško 'resetovati' se, ali turnir još nije gotov. Pokušaću da se fokusiram i pripremim, kako bi šanse bile na mojoj strani", kazao je Medvedev.
Polufinale u Monaku biće njihov drugi međusobni susret, jedini prethodni pripao je Danilu prošle godine u Moskvi, kada je protivniku prepustio samo tri gema.
Tekstualni prenos meča moći ćete da pratite na našem portalu.
U drugom polufinalu igraće branilac titule Rafael Nadal i Fabio Fonjini.
Masters u Monte Karlu igra se za nagradni fond od 5.585.030 evra.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DUŠAN SILNI! Lajović u FINALU Mastersa u Monte Karlu: Srbin osvetio Novaka i ostvario najbolji rezultat u karijeri!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2019

Srpski teniser Dušan Lajović izborio je plasman u finale Mastersa u Monte Karlu, pošto je u polufinalu sa 2:0 (7:5, 6:2) u setovima savladao Rusa Danila Medvedeva.

Nastavak na Kurir...

Uspeh karijere Lajovića - u finalu Mastersa u Monte Karlu!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Apr.2019

Srpski teniser Dušan Lajović ostvario je fantastičan uspeh, najveći u karijeri, pošto se danas plasirao u finale Masters turnira u Monte Karlu...Lajović je u polufinalu savladao Rusa Danila Medvedeva sa 7:5, 6:1 i na neki način "osvetio" Novaka Đokovića, koji je juče u četvrtfinalu eliminisan...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.