Lajović protiv Iznera u trećem kolu Ju-Es opena

Izvor: RTS, 31.Avg.2018, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović protiv Iznera u trećem kolu Ju-Es opena

Dušan Lajović i Džon Izner igraju meč trećeg kola na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu. Meč se igra na "Grendstendu", a ne bi trebalo da počne pre 22.30. Kretanje rezultata možete pratiti na našem portalu.
Dušan Lajović uspešno je preporodio prve dve prepreke na Ju-Es openu, a protivnik u trećem kolu mu je domaći igrač Džon Izner.

Lajović i Izner do sada su odigrali četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << međusobna duela, a Amerikanac je zabeležio tri pobede.
Meč trećeg kola na poslednjem grend slemu u sezoni igra se na "Grendstend" terenu, a ne bi trebalo da počne pre 22.30.
Ukoliko savlada iskusnog Amerikanca, Lajović bi u osmini finala igrao protiv boljeg iz duela između Miloša Raonića i Stena Vavrinke.
Kretanje rezultata sa meča između Lajovića i Iznera možete pratiti na našem portalu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Izner posle velike borbe bolji od Lajovića

Izvor: RTS, 31.Avg.2018

Lajović – Izner 1:3 (6:7, 7:6, 3:6, 5:7). Dušan Lajović nije uspeo da se plasira među šesnaest najboljih na Ju-Es openu. Bolji od njega bio je Amerikanac Džon Izner, posle velike borbe u četiri seta i tri sata i 30 minuta igre. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.