Lajović preko Norija do trećeg kola Ju-Es opena

Izvor: Večernje novosti, 30.Avg.2018, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović preko Norija do trećeg kola Ju-Es opena

Srpski teniser u drugom kolu savladao Britanca sa 6:2, 2:6, 6:4, 6:4. Sledeći rival biće mu Džon Izner Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u treće kolo US Opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem sa 6:2, 2:6, 6:4, 6:4.PROČITAJTE JOŠ: Uslovi u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD bili brutalni Lajović se u sledećoj fazi sastaje Džonom Iznerom (SAD) koji je bio bolji od Nikolasa Žarija (Čile) sa 3:2 u setovima.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Lajović u trećem kolu US opena!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2018

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u treće kolo US opena pobedom nad Britancem Kameronom Norijem - 6:2, 2:6, 6:4, 6:4. Meč je trajao tri sata i viđena je velika borba. Ne može se reći da je Lajović blistao na ovom meču, posebno je slabo odigrao u drugom setu kada je dopustio Noriju da...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.