Lajović poražen u prvom kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 23.Maj.2022, 19:07

Lajović poražen u prvom kolu Rolan Garosa

 Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je danas poražen od Argentinca Sebastijana Baesa sa 3:1 po setovima 3:6, 6:3, 4:6, 3:6.Lajović, 64. teniser sveta, poražen je od Baesa, 36. na ATP listi, posle dva sata i 28 minuta igre.Baes je prvi set osvojio zahvaljujući brejku u četvrtom gemu. Lajović je uspeo da stigne do izjednačenja brejkovima u drugom i četvrtom gemu drugog seta.U trećem setu, Lajović je prvi stigao do brejka, ali je Argentinac uspeo da oduzme servis našem teniseru u šestom i 10. gemu, preokrene rezultat, i povede u setovima.U odlučujćem setu, Baes je brejkom u četvrtom gemu stigao do pobede i plasmana u drugo kolo.U drugom kolu, Baes će se sastati sa Nemcem Aleksandrom Zverevim.Do drugog kola je stigao i Amerikanac Tejlor Fric, pobedivši Argentinca Rodrigesa Taverna sa 3:2 po setovima 7:6, 3:6, 6:3, 4:6, 6:4.Fric će u narednom kolu igrati protiv Španca Bernabea Zapate Miraljesa.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kecmanović posle velike borbe nadigrao Ečeveriju i plasirao se u drugo kolo

Izvor: RTS, 23.Maj.2022

Miomir Kecmanović savladao Argentinca Tomasa Martina Ečeveriju sa 3:0 po setovima 6:3, 7:5, 6:3 i plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa. Meč je trajao skoro tri sata igre. . Izuzetno uzbudljiv meč odigrala su dva rivala. Revija brejkova iz koje je naš teniser izašao...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.