Lajović poražen u polufinalu

Izvor: Sportske.net, 27.Feb.2016, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović poražen u polufinalu

Srpski teniser je propustio nekoliko dobrih šansi danas, nije bio na svom najvišem nivou protiv Kuevasa koji je prošao u finale.

Na turniru u Sao Paulu srpski teniser Duđan Lajović nije uspeo da se plasira u finale.

On je danas poražen od 3. nosioca, Pabla Kuevasa sa 0:2 u setovima (3:6 i 4:6).

U prvom setu propustio je Lajović nekoliko dobrih prilika da uzme brejk Kuevasu, imao je čak 5 brejk lopti, ali niti jednu nije uspeo da iskoristi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Sa druge strane, Kuevas je to učinio kada je dobio prvu brejk loptu, pa je na kraju set dobio sa 6:3.

U drugom smo videli još neizvesniju borbu, Lajović je vodio sa 3:1, ali je kasnije izgubio dva gema na svoj servis i tako ispao sa ovog turnira.

Kuevas i Kareno Busta su u finalu turnira u Sao Paulu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NIŠTA OD FINALA: Lajović zaustavljen na korak od borbe za titulu

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2016, 01:18

Srpski teniser poražen od Pabla Kuevasa sa 2:0 (6:3, 6:4).. . Naš teniser zaustavljen je na korak od borbe za prvu titulu u karijeri. . Iako je u prvom setu imao nekoliko prilika za brejk (čak pet), Kuevas je uspeo da se odbrani, kao i da iskoristi svoju prvu šansu, tako da je prvi set rešio u svoju...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.