Lajović poražen od Kirjosa

Izvor: RTS, 25.Mar.2018, 07:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović poražen od Kirjosa

Srpski teniser Duašan Lajović eliminisan je u drugom kolu Mastersa u Majamiju od Australijanca Nika Kirjosa pošto je poražen sa 6:4, 6:1.
Lajović je uspešno započeo masters u Majamiju, pošto je u prvom kolu pobedio Argentinca Orasija Zebaljosa, ali protiv 17. tenisera sveta nije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imao svoje veče.

Bio je to njihov prvi međusobni duel, a Kirjos je slavio za samo 50 minuta.
Austalijanac će se u sledećoj rundi sastati sa Italijanom Fabijom Fonjinijem koji je u dva seta bio bolji od Španca Nikole Kuna.
Masters u Majamiju igra se za ukupni nagradni fond od 7.972.535 dolara.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lajović izgubio od Kirjosa na mastersu u Majamiju

Izvor: Beta, 25.Mar.2018

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Majamiju, pošto je jutros izgubio od 20. tenisera sveta Australijanca Nika Kirjosa posle dva seta, 4:6, 1:6.Kirjos je potpuno dominirao protiv 108. tenisera sveta Lajovića, pobedio je za 50 minuta, napravio je četiri...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.