Izvor: Beta, 03.Mar.2021, 15:53

Lajović pobedio Medvedeva u prvom kolu turnira u Roterdamu (VIDEO)

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se danas u drugo kolo turnira u Roterdamu, pošto je pobedio trećeg igrača sveta Danila Medvedeva iz Rusije posle dva seta, 7:6, 6:4.Lajović, 27. igrač sveta, pobedio je ovogodišnjeg finalistu Australijan opena posle sat i 36 minuta. U prvom setu obojica su napravili po jedan brejk i odigran je taj brejk koji je Lajović dobio sa 7:4.Teniseri su u drugom setu bili sigurni na svoje servise sve do devetog, kada je Lajović napravio brejk, a zatim je osvojio gem na svoj servis i pobedio.Lajović će u osmini finala igrati protiv Borne Ćorića iz Hrvatske.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lajović: Medvedev je "pukao" u drugom setu

Izvor: B92, 03.Mar.2021

Dušan Lajović je u prvom kolu turnira u Roterdamu ostvario jednu od najvećih pobeda u karijeri.

Nastavak na B92...

Lajović dobio Medvedeva i sprečio ga da prestigne Nadala

Izvor: Radio 021, 03.Mar.2021

Dušan Lajović iznenadio je ovogodišnjeg finalistu Australian opena Danila Medvedeva u prvom kolu turnira u Roterdamu i pobedio ga u dva seta...Posle 20 vezanih pobeda na ATP turu, Lajović je Rusu naneo drugi poraz za redom. Pre nešto više od 10 dana Medvedev je takođe poražen od Đokovića u...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.