Lajović pobedio Krugera, Bagdatis prepreka do Sinsinatija

Izvor: B92, 11.Avg.2018, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović pobedio Krugera, Bagdatis prepreka do Sinsinatija

Srpski teniser Dušan Lajović uspešno je započeo kvalifikacije za Masters u Sinsinatiju jer je u prvom kolu pobedio Amerikanca Mičela Krugera sa 2-0 u setovima.

Lajović je trijumfovao sa 7:6 i 6:4 za nešto više od sat i po vremena igre.

Naš teniser nije uspevao već od starta meča da pokaže 209. igraču planete da je bolji. Kruger se držao sve do osmog gema u kom Srbin pravi brejk za 5:3 i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << servis za osvajanje prvog seta.

Međutim, Amerikanac vraća egal drugom brejk lopticom i obojica su do taj-brejka nakon toga čuvala svoje servise. U taj-brejku je Duci bio ubedljiv i sa 7:3 osvojio prvi set.

Drugi set je počeo nešto bolje i već u trećem gemu oduzima servis rivalu. Prednost je sačuvao do kraja, a na 5:3 je imao i tri meč lopte na servis protivnika.

Kruger se izvukao i smanjio na 5:4, ali je Lajović lagano priveo meč kraju bez izgubljenog poena.

Srpski igrač će učešće na turniru probati da izbori protiv neugodnog Markosa Bagdatisa koji je u kvalifikacijama bio bolji od Felisijana Lopesa.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lajović preko kvalifikacija do glavnog žreba Sinsinatija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Avg.2018, 19:32

Srpski teniser Dušan Lajović igrače na turniru masters serije u Sinsinatiju, pošto je uspešno prebrodio kvalifikacije...Lajović je danas u finalu kvalifikacija pobedio Kipranina Markosa Bagdatisa u tri seta, sa 2:6, 6:2, 6:3...Prethodno je u prvom kolu kvalifikaca Lajović savladao domaćeg predstavnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.