Lajović pao posle preokreta u Riju

Izvor: B92, 23.Feb.2024, 23:48

Lajović pao posle preokreta u Riju

Srpski teniser Dušan Lajović zaustavljen je u četvrtfinalu turnira u Rio de Žaneiru.

Od njega je posle preokreta bio bolji Argentinac Fransisko Serundolo sa 3:6, 6:4, 6:4, za oko dva i po časa igre.

Duci je odlično započeo meč, brejkom u prvom gemu susreta, koji je duplirao u devetom gemu i tako poveo sa 1-0 u setovima.

Serundolo je uzvratio istom merom, oduzeo je servis Lajoviću na startu nastavka, a tu prednost je sačuvao do kraja, usput >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << spasavši dve brejk lopte.

Spasao je Argentinac čak četiri brejk lopte u drugom gemu odlučujućeg seta, a onda Lajovića za propuštene šanse kaznio u narednom gemu.

Serundolo će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Žoao Fonseka – Marijano Navone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lajović poražen u četvrtfinalu Rio De Žaneira

Izvor: NoviMagazin.rs, 24.Feb.2024, 00:00

Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Rio De Žaneiru, pošto je večeras poražen od 22. igrača sveta Argentinca Franciska Serundola sa 1:2 (6:3, 4:6, 4:6).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.