Izvor: Nezavisne Novine, 15.Jan.2018, 10:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović izgubio poslije maratona, Karlović izbacio Ðerea

Srpski teniseri Dušan Lajović i Laslo Ðere završili su nastup na Australian Openu u prvom kolu.

Lajović je u maratonskom meču poslije četiri sata poražen od Argentinca Dijega Švarcmana 2:6, 6:3, 5:7, 6:4, 11:9, dok je Ðere izgubio od Hrvata Iva Karlovića 7:6 (7:3), 6:3, 7:6 (7:2).

Lajović i Švarcman odigrali su pravi triler pun brejkova, po 11 oba tenisera, ali je Argentinac >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << imao više koncentracije u odlučujućem, petom setu kada je u 19. gemu oduzeo servis Srbinu i kasnije ga potvrdio za veliki trijumf.

Ðere je pružio jak otpor iskusnijem Karloviću koji je dva od tri seta osvojio u taj-brejku, što mu je specijalnost zbog snažnog servisa, i prošao u narednu rundu za dva sata i 25 minuta.

Australian Open igra se za nagradni fond od 43,2 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.