Lajović i Tipsarević u četvrtfinalu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 02.Jun.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović i Tipsarević u četvrtfinalu Rolan Garosa

Srpski teniseri Dušan Lajović i Janko Tipsarević plasirali su se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u dublu.Lajović i Tipsarević su posle preokreta pobedili indijsko-rumunsku kombinaciju Rohana Bopanu i Marijusa Copila u tri seta, 1:6, 7:5 i 7:6 (8).Srpski dubl je do plasmana u četvrtfinale došao posle dva sata i sedam minuta igre.Oni će u četvrtfinalu igrati protiv boljeg iz duela izmedju nemačkog dubla Kevin Kravic/Andreas Majs i austrijsko-hrvatske kombinacije Oliver Marah/Mate Pavić.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rolan Garos: Lajović i Tipsarević u četvrtfinalu u dublu

Izvor: Radio 021, 02.Jun.2019

Dušan Lajović i Janko Tipsarević plasirali su se danas u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Francuske u dublu...Lajović i Tipsarević su posle preokreta pobedili indijsko-rumunsku kombinaciju Rohana Bopanu i Marijusa Copila u tri seta, 1:6, 7:5 i 7:6 (8)...Srpski dubl je do plasmana u četvrtfinale...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.