Lajović bolji od Đerea u Riju

Izvor: B92, 22.Feb.2024, 22:35

Lajović bolji od Đerea u Riju

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u treće kolo turnira u Rio de Žaneiru, pošto je u dva seta savladao sunarodnika Lasla Đerea 6:2, 7:5.

Lajović, 58. igrač sveta, pobedio je Đerea, 35. igrača na ATP listi, posle sat i 51 minuta igre.

U prvom setu, Lajović je u trećem i petom gemu oduzeo servis Đereu, da bi u osmom gemu iskoristio drugu set loptu istigao do vođstva.

Prvi do brejka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u drugom setu je stigao Đere, ali je Lajović brejkovima u devetom i 11. gemu stigao do preokretu, a sigurnim servisom u 12. gemu i do pobede.

Lajović će u trećem kolu igrati protiv Argentinca Franciska Serundola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Lajović pobedio Đerea u drugom kolu Rio de Žaneira

Izvor: Danas, 22.Feb.2024

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se večeras u treće kolo turnira u Rio de Žaneiru, pošto je u dva seta savladao sunarodnika Lasla Đerea 6:2, 7:5.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.