Lajović: Ne osećam pritisak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2015, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lajović: Ne osećam pritisak

Izvavrinkuj Stena u tri seta! Na desetine sličnih poruka podrške stižu Dušanu Lajoviću uoči meča drugog kola Rolan Garosa protiv devetog tenisera sveta i ubedljivog favorita u tom meču.

Ipak, iako ih razdvaja 58 mesta na ATP listi (Dušan 67, Vavrinka 9), iako je igrač iz Lozane uzeo devet pehara u singlu, uključujući i Australijan open, a Lajović još nijedan, naš as poručuje da ova bitka nije unapred izgubljena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << />
"Sten može da odigra vrlo dobro, zavisi i od njega kakav će meč to da bude. Želim da odigram dobro, i ostaviću maksimum na terenu. Ako bude bolji, čestitaću mu. Poslednjih meseci nije beležio neke posebne rezultate, ali osvojio je grend slem titulu prošle godine, što govori o njegovim kvalitetima. Zavisi kakav će mu biti dan, a ako bude na nivou, imaću jako težak posao", rekao je Lajović, koji se već jednom sastao sa Vavrinkom, u februaru 2014, u 1. kolu Svetske grupe Dejvis kupa, kada je Švajcarac pobedio 6:4, 4:6, 6:1, 7:6 (9:7).

Dušan je prošle sezone stigao do četvrtog kola u Parizu, kada je ispao od Rafe Nadala. Samim tim, brani 180 poena, što je priličan pritisak.

"Ne mislim o tim stvarima, samo o sledećem duelu. Ne osećam pritisak, jer sam proteklih sedmica osvojio bodove. Prija mi ovde da igram, šljaka mi je omiljena podloga",  ispričao je Duci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.