Lajović: Navijali smo za braću Ruse, imamo novu šansu

Izvor: B92, 29.Nov.2021, 19:00

Lajović: Navijali smo za braću Ruse, imamo novu šansu

Srpski teniser Dušan Lajović se nada da će naša reprezentacija iskoristiti "drugu šansu" za Dejvis kupu.

Izabranici Viktora Troickog su do četvrtfinala stigli zahvaljujući pobedi Rusije nad Španijom, od koje su imali bolji set-količnik.

Reprezentativci Srbije stigli su u Madrid, gde su odradili prvi trening.

"Trenirali smo prvi put ovde u Madridu. Malo smo umorni od puta i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << treninga, Takođe, i od sinoćne večeri, kada smo navijali za braću Ruse i uz puno sreće se našli u četvrtfinalu. Kao što i sami znate, bilo je potrebno dosta stvari da se desi da bismo prošli. To se i desilo, nadamo se da ćemo sada iskoristiti šansu koja nam je data", rekao je Lajović.

Rival u četvrtfinalu, u sredu od 16.00, jeste Kazahstan.

"Kazahstan je odigrao jako dobro u kvalifikacijama. Neće biti lako, ali znamo šta su naše vrline na terenu i ja se nadam da ćemo uspeti da pobedimo taj meč, jer smo prethodna dva meča u Insbruku odigrali jako dobro", dodao je on.

Inače, našu reprezentaciju je u Madridu posetio i direktor turnira Fernando Verdasko.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.