LOŠE VESTI: Kris Evert ponovo ima rak

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 11:23

LOŠE VESTI: Kris Evert ponovo ima rak

Teniska legenda se jednom već izlečila.

Članici teniske Kuće slavnih Kris Evert, ponovo je dijagnostifikovan rak jajnika. Nekadašnja američka teniserka je u petak saopštila da je započela novu rundu lečenja i da zbog toga neće biti u ulozi analitičara na Australijan openu.

 - Iako je ovo dijagnoza koju nikada nisam želela opet da čujem, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponovo sam srećna što smo otkrili u ranoj fazi - rekla je Evert (68).

Osvajačica 18 grend slem titula je operisana prošle sedmice i sada joj sledi hemioterapija. Prvi put je Evert imala rak pre dve godine, a u januaru ove godine je objavila da je izlečena.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.