LINC: Ivanovićevoj izmakao trofej, Kerberova bolja u finalu

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Okt.2013, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LINC: Ivanovićevoj izmakao trofej, Kerberova bolja u finalu

Srpska teniserka Ana Ivanović nije osvojila VTA turnir u Lincu, pošto je u finalu izgubila od Nemice Angelike Kerber sa 2:0 (6:4, 7:6 (8:6)).
(FOTO: AP)
Ivanovićeva je u prvom finalu ove sezone pikazala dosta oscilacija, ali je uprkos promenljivoj igri imala priliku da dođe do izjednačenja.
U drugom setu pri vođstvu Kerberove od 5:4 i 0:40, spasila >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je tri meč lopte i izborila taj brejk, ali nije izdržala pritisak.
Napravila je veliki broj grešaka, posebno na svoj seris što je protivnica iskoristila i došla do druge pobede u međusobnim duelima.
Ivanovićeva ni posle dve godine ne zna za trijumf na nekom od tirnira, iako joj prija igranje u Lincu, koji je osvajala dva puta (2008, 2010).
Srpska teniserka je poslednji put trofej podigla u Baliju 2011. godine.
Turnir u Lincu igran je za nagradni fond od 235.000 dolara, pobednica će zaraditi 32.258 evra i 280 VTA bodova, dok će Ivanovićevoj pripasti 80 bodova manje i 16.129 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ana ispustila trofej u Lincu

Izvor: Večernje novosti, 13.Okt.2013

ČETIRI set lopte imala je u rukama Ana Ivanović, ali to u nedelju nije bilo dovoljno da naša teniserka izbori treći set finala Linca i pokuša da napravi potpuni preokret. Bivša kraljica belog sporta izgubila je meč za titulu "Lejdis Đenerali opena" od Nemice Anđelik Kerber, 6:4, 7:6 (8:6),...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.