Izvor: Beta, 24.Jun.2022, 17:44

Kvitova i Ostapenko u finalu turnira u Istbornu

Češka teniserka Petra Kvitova plasirala se danas u finale turnira u Istbornu, pošto je pobedila 29. teniserku sveta Beatris Hadad Maju iz Brazila u dva seta, 7:6, 6:4.Kvitova, 31. teniserka sveta, pobedila je posle dva sata.U prvom setu teniserke su osvajale gemove na svoje servise i odigran je taj-brejk, koji je Kvitova dobila sa 7:5. Ona je u prvom gemu drugog seta oduzela servis protivnici, prednost brejka je sačuvala do kraja i posle druge meč lopte se plasirala u finale.Kvitova će u subotu u finalu igrati protiv 14. teniserke sveta Letonke Jelene Ostapenko.Ostapenko je u polufinalu posle 69 minuta pobedila 26. teniserku sveta Italijanku Kamilu Djordji sa 6:2, 6:2.Ona je četiri puta oduzela servis Italijanki, koja nije napravila nijedan brejk.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Prvi maj

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kvitova osvojila titulu u Istburnu

Izvor: RTS, 25.Jun.2022, 16:23

Češka teniserka Petra Kvitova osvojila je turnir u Istbornu pošto je u finalu savladala Letonku Jelenu Ostapenko sa 6:3, 6:2 posle sat i 18 minuta igre. . Kvitovoj je ovo prva titula u ovoj sezoni, a ukupno 29. u karijeri...Čehinja, koja je trenutno 31. teniserka na listi,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.