Kvitova eliminisala kraljicu Vimbldona Muguruzu

Izvor: B92, 04.Sep.2017, 04:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kvitova eliminisala kraljicu Vimbldona Muguruzu

Češka teniserka Petra Kvitova plasirala se u četvrtfinale grend slem turnira u Njujorku. Ona je bila bolja od Garbinje Muguruze iz Španije, 7:6, 6:3.

Bio je to duel nekadašnje i sadašnje šampionke Vimbldona. Slavila je Čehinja, koja je tako stigla do svog drugog četvrtfinala na „Flašing Medouzu“, prethodni put to joj je pošlo za rukom 2015.

U prvom setu, Muguruza je krenula bolje, imala >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prednost od 4:1, ali je Kvitova uspela da dođe do izjednačenja. Potom je Čehinja brejkom stigla do 6:5, ali kada je trebalo da odservira za set, zadrhtala joj je ruka pa je tek u taj-brejku koji je dobila sa 7:3 došla do prednosti.

Drugi set je počeo razmenom brejkova, da bi Kvitova presudni napravila u četvrtom gemu za prednost od 3:1. Nije više popuštala pri servisu, pa je posle 109 minuta igre konačno mogla da slavi. Ona još nije izgubila na set na turniru.

Petru u četvrtfinalu očekuje okršaj sa Amerikankom Venus Vilijams, devetim nosiocem.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kvitova i Vilijams u četvrtfinalu US opena

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2017

Češka teniserka Petra Kvitova plasirala se u četvrtfinale grend slem turnira u Njujorku. Ona je bila bolja od Garbinje Muguruze iz Španije, 7:6, 6:3...Bio je to duel nekadašnje i sadašnje šampionke Vimbldona. Slavila je Čehinja, koja je tako stigla do svog drugog četvrtfinala na „Flašing...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.