Kuznjecova o suspenziji: Sve je to politika

Izvor: N1 televizija, 03.Jul.2016, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuznjecova o suspenziji: Sve je to politika

Ruska teniserka Svetlana Kuznjecova rekla je da iza zabrane nastupa ruskih atletičara na Olimpijskim igrama stoji politika.

Olimpijski komitet Rusije saopštio je da se žalio Sudu za sportsku arbitražu u Lozani zbog suspenzije ruskih atletičara s predstojećih Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru zbog dopinga.

"Za mene je sve to politika. Odjednom je sve protiv Rusije. Svi u Rusiji su loši, a ceo svet je dobar", rekla je Kuznjecova.

Žalba će biti >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << razmotrena 19. jula, a ako bude usvojena, rok za prijavu takmičara za Olimpijske igre biće produžen.

"Nadam se da će se to rešiti i da će čisti sportisti koji to zaslužuju ići na Olimpijske igre", rekla je Kuznjecova.
Pogledaj vesti o: Tenis,   Olimpijske igre

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.