Krunićeva prošla, Jovana ispala

Izvor: B92, 03.Jan.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunićeva prošla, Jovana ispala

Srpska teniserka Aleksandra Krunić pobedila je Kineskinju Fangžou Liu sa 6:2, 4:6, 7:5 u prvom kolu kvalifikacija za WTA turnir u Šenženu.

Krunićeva je postavljena za prvog nosioca u kvalifikacijama, a njena naredna protivnica biće još jedna domaća predstavnica, Žocuan Jang.

Jovana Jakšić nije imala uspeha u Brizbejnu, pošto je u drugom kolu kvalifikacija izgubila od Marine Zanevske sa 6:1, 6:4.

Novogodišnji intervju sa Aleksandrom Krunić moći ćete da pročitate u ponedeljak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Šenžen (kvalifikacije): Siguran početak Krunićeve

Izvor: Sportal.rs, 03.Jan.2015

Aleksandra Krunić je na startu kvalifikacija za teniski turnir u Šenženu posle dva sata i šest minuta borbe savladala Kineskinju Fangžu Liu sa 6:2, 4:6, 7:5 i prošla u drugo kolo kvalifikacija...U narednom meču očekuje je još jedna Kineskinja, Zi Jang, trenutno 479. na rang listi najbolje plasiranih...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.