Krunić u finalu ITF turnira u Ankari

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Dec.2014, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić u finalu ITF turnira u Ankari

Srpska teniserka Aleksandra Krunić plasirala se u finale ITF turnira u Ankari pošto je danas u polufinalu savladala Ruskinju Valentinu Ivanjenko sa 2:0 u setovima - 6:4, 6:4.

U borbi za titulu Krunićeva se sastaje sa Akgul Amanmuradovom iz Uzbekistana, koja je u drugom polufinalnom meču pobedila Ukrajinku Juliju Bejgelcimer u tri seta - 1:6, 7:6 (7:1), 6:2.

Turnir u glavnom gradu Turske igra se za nagradni fond od 50.000 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krunićeva odbranila tri meč lopte i osvojila ITF turnir u Ankari

Izvor: Blic, 20.Dec.2014, 17:21

Aleksandra Krunić osvojila je ITF turnir u Ankari pošto je u finalu savladala uzbekistansku teniserku Akgul Amanmuradovu sa 3:6, 6:2, 7:6(6) i odbranila tri meč lopte...Krunićeva se posle lošijeg prvog seta vratila u duel, a onda u trećem setu napravila brejk, te imala priliku da servira za meč. Ipak,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.