Krunić protiv Dijas u prvom kolu Australijan opena

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jan.2019, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić protiv Dijas u prvom kolu Australijan opena

Najbolje rangirana srpska teniserka Aleksandra Krunić igraće protiv Zarine Dijas iz Kazahstana na startu Australijan opena, odlučeno je žrebom u Melburnu.

Biće to njihov treći međusobni meč i to oba prethodna je dobila trenutno 98. teniserka sveta, u Mančesteru pre dve godine 6:4, 6:4 i pre četiri u kvalifikacijama za Australijan open 6:3, 2:6, 6:4.

Ukoliko Krunić pobedi Dijas u drugoj rundi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << čeka bolju iz duela Kijang Vang (Kina) - Fiona Fero (Francuska).

Krunićevoj bi u glavnom žrebu mogla da se pridruži Ivana Jorović, koja u trećem kolu kvalifikacija igra protiv Harijet Dart iz Velike Britanije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bravo, Ivana! Još samo korak do glavnog žreba u Melburnu!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2019

Mlada srpska teniserka odlično igra u kvalifikacijama, ostala je još jedna prepreka...Kvalifikacije za Australijan Open polako se privode kraju, u ženskoj konkurenciji ostalo je da se odigra još poslednje kolo...Naša predstavnica Ivana Jorović noćas je uspela da se plasira na korak do glavnog...

Nastavak na Sportske.net...

AO kvalifikacije: Poslednja prepreka pred Jorovićevom, Troickim i Kecmanovićem

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2019

Srpski tenis za sada ima šest sigurnih predstavnika u glavnom žrebu oba singla na Australijan openu - Aleksandra Krunić, Novak Đoković, Janko Tipsarević, Dušan Lajović, Filip Krajinović i Laslo Đere - ali broj bi od večeras mogao da bude povećan za još najviše tri imena. RASPORED 3. KOLA...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.