Krunić: Pružila sam maksimum

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Avg.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krunić: Pružila sam maksimum

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je danas da je pružila svoj maksimum na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i izrazila nadu da će na sledećim Igrama biti spremnija i ostvariti bilji rezultat.

"Dala sam sve od sebe, posebno u singlu, jer nisam imala previše opcija. Nije bilo najsjajnije. Svako od nas želi da nastupi što bolje ovde, ali to nije bio slučaj kod mene. Ovo su mi prve Igre, nadam se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da ću na narednim Igrama biti spremnija", rekla je Krunićeva novinarima u Rio de Žaneiru.

Ona je juče u pojedinačnoj konkurenciji eliminisana od Francuskinje Kristine Mladenović, dok je u paru s Jelenom Janković poražena od Britanki Džoane Konte i Heder Votson.

Na pitanje novinara kakva je atmosfera na teniskom olimpijskom turniru, Krunićeva je rekla da nema mnogo razlike od WTA tura.

"Sve je gotovo isto, sve su ista lica tu, svi smo natrpani u klubu, kao i uvek, čekamo mečeve. Mnogo više sam osetila atmosferu u Olimpijskom selu nego na teniskom turniru. Izgleda da nisu ni stigli da se posvete tenisu na pravi način, s obzirom na to kako izgledaju tribine, ali dobro, ovo je ogroman događaj", rekla je ona.

Krunićeva je rekla da će u Riju ostati do 9. avgusta i da će do tada pokušati da što više isprati ostale sportove.

"Danas ću gledati naše košarkašice, a sutra ću već videti. Nadam se da će imati više sreće nego ja. Moram malo da uzmem pauzu od tenisa, da ga što manje pratim. Ostalo mi je malo da uživam ovde, prošetam po selu, da pokupujem suvenire", zaključila je Krunićeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krunić: Nije najsjajnije, ali je maksimum

Izvor: B92, 07.Avg.2016

Srpska teniserka Aleksandra Krunić rekla je da je pružila svoj maksimum na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru...Ona je juče u pojedinačnoj konkurenciji eliminisana od Francuskinje Kristine Mladenović, dok je u paru s Jelenom Janković poražena od ;Britanki Džoane Konte i Heder Votson..."Dala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.