Kraljica Karolina se na teren vratila pobednički!

Izvor: B92, 08.Avg.2023, 21:01

Kraljica Karolina se na teren vratila pobednički!

Bivša prva teniserka sveta Karolina Voznijacki pobedom se vratila na teniske terene posle tri godine pauze.

Ona je u prvom kolu mastersa u Montrealu bila bolja od australijske igračice Kimberli Birel sa 6:2, 6:2.

Ova 33-godišnja danska teniserka do trijumfa nad 115. igračicom sveta je došla za sat i 36 minuta.

Voznijacki je za turnir u Montrealu dobila specijalnu pozivnicu, a u drugom kolu čeka bolju iz meča u kojem se sastaju ovogodišnja šampionka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Vimbldona Čehinja Marketa Vondroušova i egipatska igračica Majar Šerif.

Danska igračica je u dosadašnjoj karijeri osvojila 30 WTA titula, uključujući i Australijan open 2018. godine.

Voznijacki se iz tenisa povukla u januaru 2020. godine, nakon odigranog Australijan opena, rekavši da želi da zasnuje porodicu sa bivšim NBA igračem Dejvidom Lijem.

U međuvremenu bračni par je dobio dvoje dece - ćerku Oliviju i sina Džejmsa. Karolina je posle meča, na terenu, pričala o tome kako je pobediti kao teniska mama. "To je prilično luckasto. Stalno sam gledala na sat, jer moji klinci sada spavaju, što je sjajno. To je donbar deo toga što meč počnete ranije, Imam i dalje dobar deo popodneva da provedem sa njima", rekla je danska teniserka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Karolina Voznijacki se vratila na teren posle više od tri godine pauze

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 09.Avg.2023, 11:20

Trijumfalan povratak Voznijacki Danska teniserka Karolina Voznijacki plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Montrealu, pošto je na startu takmičenja savladala Australijanku Kimberli Birel sa 6:2, 6:2. Meč je trajao sat i 38 minuta, a Voznijacki se posle više od tri godine na teren vratila ubedljivom...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.