Kralj tenisa šampion Pariza!

Izvor: Vostok.rs, 03.Nov.2013, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kralj tenisa šampion Pariza!

03.11.2013. -

Novak Đoković napravio je veliki preokret u oba seta finala Mastersa u Parizu protiv Davida Ferera (7:5, 7:5) i osvojio turnir.

Ovo je 16. duel Srbina i Španca, a Novak vodi 11:5. Poslednji njihov okršaj je bio u polufinalu Australijan Opena prošlog januara, kada je Đoković pobedio Ferera rezultatom 6:2, 6:2, 6:1.

Novak Đoković je osvojio drugu titulu u Parizu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vostok.rs << a treću na turnirima iz Masters serije ove sezone. Prethodno je trijumfovao u Monte Karlu i Šangaju.

"Teško je bilo dobiti Ferera. Imam ogromnu motivaciju za London, plan je da se odmorim i želim sezonu da završim na najbolji mogući način. I Rafael Nadal igra na tom turniru, prvi put posle dve godine, a ja moram da igram moju igru, da budem koncentrisan na sebe i da pokušam da se naredne sezone vratim na prvo mesto", rekao je Đoković.





Izvor: Glas Rusije, foto: EPA    
Pogledaj vesti o: Tenis,   Novak Đoković

Nastavak na Vostok.rs...






Povezane vesti

Novak kralj Pariza: Trofej mi daje puno samopouzdanja

Izvor: Večernje novosti, 03.Nov.2013

OD STALNOG DOPISNIKA: PARIZNOLE je kralj Pariza! Druga iskorišćena od tri vezane meč lopte na servis Davida Ferera u finalu pariskog mastersa, podigla je našeg tenisera na presto Bersija i uknjižila mu jubilarnu, čak četrdesetu titulu u karijeri, pobedom u dva seta, identičnog skora, 7:5, 7:5....

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vostok.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vostok.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.