Krajinović završio takmičenje, Fonjini u četvrfinalu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2021, 17:51

Krajinović završio takmičenje, Fonjini u četvrfinalu

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je danas u osmini finala Mastersa u Monte Karlu od Italijana Fabija Fonjinija 6:2, 7:6 (7-1).

Srpski teniser Filip Krajinović koji je trenutno 37. igrač na svetskoj listi nije uspeo da pruži veći otpor znatno bolje plasiranom Italijanu koji je izborio plasman u četvrtfinale.

Filip je dobro ušao u meč i već na startu načinio brejk na prvom servis gemu suparnika, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali je potom dozvolio nekoliko ribrejkova posle kojih je Fonjini ubedljivo dobio prvi set.

U nastavku Krajinović se vratio u meč, osvojio brejk i vodio do samog finiša kada Fonjini uspeva ribrejkom da meč uvede u neizvesnu završnicu koja je rešena taj brejkom.

Srpski teniser u finišu nije zadržao koncentraciju a Fonjini je sa ubedljivih 7:1 u taj brejku došao do konačne pobede i plasmana u četvrtfinale na turniru u Monte Karlu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.