Krajinović u finalu čelendžera Hajlbrona

Izvor: Vesti-online.com, 18.Maj.2019, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović u finalu čelendžera Hajlbrona

Gubio je srpski teniser u polufinalu čelendžera u Hajlbronu od Italijana Stefana Travalje, ali je uspeo da slavi sa 1:6, 7:6 (7:5), 6:1.

Filip Krajinović se tako plasirao u treće finale zaredom (prethodna dva je izgubio na čelendžeru u Francuskoj, a potom i na ATP turniru u Budimpešti).

Krajinović je odigrao loše prvi set i lako ga izgubio sa 6:1 za samo 24 minuta. Ni drugi ništa bolje nije počeo, gubio je sa 4:1, a onda je uspeo da potpuno preokrene >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << meč.

What a comeback!

2017 champ Filip Krajinovic storms back from a set and a double break down, rallying from 1-6, 1-4 to reach the Heilbronn final. pic.twitter.com/T1TyXlvRX8— ATP Challenger Tour (@ATPChallenger) May 18, 2019

Filip je u Hajlbron došao kao 69. na planeti i već je napredovao za nekoliko mesta. Ukoliko bi slavio u nedelju, vratio bi se među 60. najboljih na svetu.

Podsetimo, Filip je najbolje rangiran bio prošle godine u aprilu kada je bio 26. na planeti.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.