Krajinović u finalu Stokholma

Izvor: RTS, 19.Okt.2019, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović u finalu Stokholma

Srpski teniser Filip Krajinović savladao je Španca Pabla Karenjo-Bustu sa 2:1 (4:6, 6:3, 6:3) u polufinalu turnira u Stokholmu. U borbi za titulu Krajinović će igrati protiv Kanađanina Denisa Šapovalova.
Filip Krajinović je nadigrao Karenjo-Bustu posle preokreta u vrlo dramatičnom meču koji je trajao dva sata i 10 minuta.

Španac >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je sigurno ušao u meč i prvi načinio brejk za osvajanje prvog seta, ali već u nastavku Krajinović uspeva da načini preokret, oduzme prvi servis gem 35. tenisera na listi za ubedljivo vođstvo od 3:0 koje na kraju realizuje u izjednačenje od 1:1 u setovima.
I u odlučujući set naš teniser ulazi samouvereno i osvaja ga sa 6:3 za plasman u finale turnira u stokholmu.
Krajinović je izborio treće finale u karijeri i boriće se za prvu titulu, pošto je izgubio prethodna dva u Parizu i Budimpešti. 
U borbi za titulu Krajinović će se sresti sa Kanađaninom Denisom Šapovalovom, koji je sa 2:0 savladao Juičija Sugitu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Filip Krajinović u finalu Stokholma

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2019

Srbija će, ipak, imati predstavnika u finalu turnira u glavnom gradu Švedske. Janko Tipsarević sinoć nije uspeo da se izbori za nastavak sna u Stokholmu, ali to je učinio Filip Krajinović koji je danas nakon tri seta savladao Pabla Karenja-Bustu, 2:1 (4:6, 6:3, 6:3). Nije baš najbolje počelo...

Nastavak na MozzartSport.com...

Preokret Krajinovića za finale turnira u Stokholmu

Izvor: Beta, 19.Okt.2019

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u finale turnira u Stokholmu, pošto je danas u polufinalu pobedio Španca Pabla Karenja Bustu sa 4:6, 6:3, 6:3.Meč Krajinovića i Karenja Buste, 60. i 35. tenisera sveta, trajao je dva sata i deset minuta. Srpski teniser se plasirao u svoje treće finale,...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.