Krajinović u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Beta, 23.Maj.2022, 13:36

Krajinović u drugom kolu Rolan Garosa

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se danas u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je pobedio Amerikanca Rajlija Opelku u tri seta - 7:6, 6:2, 6:3.Meč Krajinovića i Opelke, 55. i 17. tenisera sveta, trajao je sat i 52 minuta.U prvom setu su teniseri bili sigurni na svoj servis, nije vidjena nijedna brejk lopta, pa je sve rešeno u taj-brejku koji je dobio Krajinović sa 7:5.Srpski teniser je od rezultata 2:2 u drugom setu osvojio četiri vezana gema i iskoristivši prvu set loptu u osmom gemu poveo sa velikih 2:0, da bi odlučujući brejk u trećem setu napravio u osmom gemu.Krajinović će u drugom kolu Rolan Garosa igrati protiv pobednika meča u kojem se sastaju Italijan Alesandro Djanesi i Hrvat Borna Gojo.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krajinović u drugom kolu Rolan Garosa

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2022

Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo Otvorenog prvenstva Francuske pošto je pobedio Amerikanca Rajlija Opelku u tri seta - 7:6, 6:2, 6:3.

Nastavak na Radio 021...

Krajinović se plasirao u drugo kolo Rolan Garosa

Izvor: Danas, 23.Maj.2022

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se danas u drugo kolo Rolan Garosa pobedom protiv amerikanca Rajlija Opelke 3:0 (7:6, 6:2, 6:3).

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.