Krajinović siguran protiv starijeg Zvereva

Izvor: N1 televizija, 02.Okt.2018, 11:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović siguran protiv starijeg Zvereva

Srpski teniser Filip Krajinović zabeležio je i 12. pobedu ove sezone, pošto je u prvom kolu turnira u Pekingu savladao Nemca Mišu Zvereva sa 6:1, 6:4.

Duel je trajao nešto više od sat vremena, a Srbin je uz dobar servis (8 asova), agresivno igrao i tokom poena, pa je sve vreme diktirao tempo.

Samo jedan gem je osvojio Nemac u prvom setu i to onaj u kome je spasao čak pet brejk lopti Krajinovića. u drugim nije imao mnogo šansi. Koliko je dobro igrao Srbin, >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << pokazuje i podatak da u prva tri odigrana gema Zverev nije osvojio nijedan poen.

Drugi set doneo je nešto veću borbu. Ipak u devetom gemu je srpski teniser došao do ključnog brejka. Iako je već u narednom morao da brani servis, dobro je podneo pritisak, pa je iskoristio prvu meč loptu.

U narednom kolu rival će mu biti iskusni Felisijano Lopes, koji je u prvoj rundi spasao tri meč lopte Borne Ćorića i pobedio.

Biće to prvi susret Srbina i Španca.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.