Krajinović predao, Kecmanović bez šanse protiv Šapovalova

Izvor: RTS, 22.Avg.2019, 08:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović predao, Kecmanović bez šanse protiv Šapovalova

Srpski teniseri Miomir Kecmanović i Filip Krajinović nisu imali dobar dan na turniru u američkom Vinston-Sejlemu. Kecmanović je u osmini finala poražen od Denisa Šapovalova u dva seta, dok je Krajinović bio primoran da preda duel Frensisu Tijafou.
Miomir je nakon nekoliko odličnih partija odigrao ispod svog nivoa i nije mogao da parira Šapovalovu, koji je došao do rutinskog trijumfa sa 6:2, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << 6:3.

U svakom od setova naš igrač je dva puta gubio brejk i ni u jednom trenutku nije bio blizu da zakomplikuje susret.
Kanađanin će u narednoj rundi igrati protiv Andreja Rubljova, koji je u dva taj-brejka eliminisao Sema Kverija.
Ni Krajinović nije prošao dalje, a razlog njegove predaje jeste prehlada, zbog koje nije mogao ozbiljnije da parira Tijafou. Američki teniser je dobio prvi set sa 6:2, nakon čega je Filip odlučio da mu pruži ruku.
Samo 36 minuta su proveli na terenu, a od prvog poena bilo je jasno da Krajinović nema snage da se suprotstavi Frensisu.
Bio je to drugi meč koji je mladi Amerikanac dobio posle predaje rivala – u prethodnoj rundi Žeremi Šardi nije izdržao ni čitav set (bilo je 4:2).
U četvrtfinalu će Tijafo igrati protiv trećeg nosioca Huberta Hurkača, kome je Felisijano Lopes predao meč takođe posle jednog odigranog seta.
Turnir u Vinston-Sejlemu je poslednja provera pred Ju-Es open i igra se za nagradni fond od 717.955 dolara.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Ni Miomir, ni Filip: Četvrtfinale ostade san

Izvor: Mondo, 22.Avg.2019

Oba srpska predstavnika završila takmičenje u osmini finala turnira u Vinston Sejlemu..Miomir Kecmanović i Filip Krajinović nisu uspeli da se plasiraju u četvrtfinale turnira u Vinston Sejlemu...Kecmanović je poražen od Denisa Šapovalova u dva seta - 6:2, 6:3, dok je Filip Krajinović predao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.