Krajinović pobedio Vavrinku

Izvor: Vesti-online.com, 23.Mar.2019, 23:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović pobedio Vavrinku

Srpski teniser napravio je veliko iznenađenje eliminisavši Švajcarca Stena Vavrinku sa mastersa u Majamiju s 5:7, 6:2, 7:6 (7:5).

Filip Krajinović je napravio veliku senzaciju u drugom kolu mastersa u Majamiju pošto je savladao Stena Vavrinku i to posle velikog preokreta!

Vavrinka je očekivano dobio prvi set nakon 56 minuta igre. U prvoj deonici su viđena tri brejka, ali je dva načinio Švajcarac, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je nakon velike borbe uspeo da osvoji prvi set.

U drugom setu je naš teniser uspeo da pronađe svoju igru. Napravio je dva brejka u ovoj deonici i tako slomio otpor rivala.

U trećem je posle velike borbe i preokreta u taj-brejku stigao do treće runde turnira u Majamiju.

U narednom kolu igraće protiv pobednika meča Albot - Federer.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rubljev eliminisao Čilića, Dimitrov i Anderson u trećem kolu

Izvor: RTS, 24.Mar.2019, 00:07

Mladi ruski teniser Andrej Rubljev savladao je Marina Čilića sa 2:0 (6:4, 6:4), u meču drugog kola Mastersa u Majamiju. Svoje mesto u trećem kolu obezbedili su Kevin Anderson i Grigor Dimitrov, kao i David Gofan i Danil Medvedev. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.