Krajinović nadigrao Gofana, u četvrtfinalu protiv Berdiha

Izvor: RTS, 07.Feb.2019, 00:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović nadigrao Gofana, u četvrtfinalu protiv Berdiha

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale turnira u Monpeljeu, pošto je savladao drugog nosioca Belgijanca Davida Gofana 6:4, 6:4.
Krajinović je uspeo posle velike borbe da savlada Belgijanca i priredi veliko iznenađenje. U oba seta našem teniseru je bio dovoljan po jedan brejk. Meč je trajao 89 minuta igre.

Naš teniser je na startu oba seta dolazio do ranog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prejka. Potom se vodila bvelika borba, po nekoliko propuštenih brejk šansi na obe strane. Ipak, naš teniser je uspevao da sačuva prednost i stigne do velike pobede.
Krajinovićev naredni rival biće iskusni Čeh Tomaš Berdih, koji je prethodno savladao Francuza Benjou Pera 6:2, 6:0.
Turnir u Monpeljeu igra se za nagradni fond od 524.340 evra.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Monpelje - Krajinović ne staje, izbacio drugog nosioca!

Izvor: Sportske.net, 07.Feb.2019

Srpski teniser je u velikom naletu ovih dana...Iako je proteklog vikenda imao obaveze u Dejvis kup reprezentciji Srbije i doneo joj odlučujuću pobedu protiv Uzbekistana, Filip Krajinović i na turniru u Monpeljeu ređa pobede...Sinoć se plasirao u četvrfinale ovog turnira, pošto je u dva seta savladao...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.