Izvor: RTS, 25.Maj.2022, 16:21

Krajinović izjednačio najbolji rezultat na Rolan Garosu

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo Rolan Garosa i izjednačio najbolji rezultat na drugom grend slemu sezone. Krajinović je u drugoj rundi eliminisao hrvatskog predstavnika Bornu Goja, rezultatom 7:6 (7:5), 6:2, 5:7, 6:1.
Filip je tako došao do treće prepreke na turniru, što mu je pošlo za rukom i 2019. godine, a sada će mu protivnik deveti igrač planete Feliks Ože-Alijasim.

Mladi Kanađanin je posle nesigurnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << starta, deklasirao Kamila Uga Karabeljija iz Argentine, prepustivši mu samo sedam gemova.
Srpski reprezentativac još jednom je potvrdio da popravlja formu i to protiv igrača koji je imao važnu ulogu u trijumfu Hrvatske nad Srbijom u Dejvis kupu. Krajinović je protiv Goja u prvom setu ispustio brejk u završnici, ali se popravio u taj-brejku i došao do vođstva.
Kroz drugi je protutnjao, da bi mladi Splićanin uspeo da odgovori i smanji na 2:1 u setovima.
Međutim, tu je bio kraj pošto je Filip odigrao sjajno u četvrtom setu i konačno završio posao nakon tri sata igre.
Rolan Garos se igra od 22. maja do 5. juna, za nagradni fond od 43,6 miliona evra, a titulu brani Novak Đoković.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIĆA PREBRODIO HRVATA: Krajinović u trećoj rundi Rolan Garosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2022

Sledi Kanađanin...Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u treće kolo Rolan Garosa posle pobede nad Hrvatom Bornom Gojom 3:1 (7:6, 6:2, 5:7, 6:1) za nešto više od tri sata igre...U prvom setu nije bilo brejkova sve do same završnice kada su teniseri po jednom pokleknuli na svoj servis i otišlo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.