Izvor: RTS, 17.Avg.2022, 09:28

Krajinović eliminisao Evansa u Sinsinatiju

Srpski teniser Filip Krajinović nadigrao je Engleza Danijela Evansa sa 2:0 (6:3,6:4) u prvom kolu turnira u Sinsinatiju. U narednom meču Krajinović će snage odmeriti sa Grkom Stefanosom Cicipasom.
Filip Krajinović je vrlo sigurno ušao u duel sa Evansom, koji je kao 23. teniser dvostruko bolje rangiran na listi svetskih tenisera, i za pobedu mu je trebali sat i 24 minuta igre. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

Naš teniser se tako revanširao Danijelu Evansu za poraz pre samo osam dana na turniru u Montrealu, a u dosadašnjim međusobnim duelima Krajinović vodi sa 3:1 u pobedama.
U drugom kolu turnira u Sinsinatiju Filip Krajinović će se sresti sa Grkom Stefanosom Cicipasom koji je kao četvrti nosilac na turniru bio slobodan u prvom kolu.
A u sinoćnim mečevima ruski teniser Danil Medvedev i Španac Karlos Alkaraz plasirali su se u treće kolo Mastersa u Sinsinatiju.
Medvedev je bio bolji od Holanđanina Botika van de Zandšulpa sa 6:4, 7:5 i u trećem kolu igraće sa pobednikom meča između Kanađanina Denisa Šapovalova i Amerikanca Tomija Pola.
Alkaraz je u drugom kolu bio bolji od Amerikanca Mekenzija Mekdonalda sa 6:3, 6:2, a u trećem kolu igraće protiv Hrvata Marina Čilića koji je sinoć nadigrao Finca Emila Rusuvuorija sa 2:1 (6:4,6:7/5:7/,7:5).
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.