Krajinović ekspresno eliminisan sa Rodžers kupa

Izvor: B92, 07.Avg.2018, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović ekspresno eliminisan sa Rodžers kupa

Srpski teniser Filip Krajinović ubedljivo je poražen od Rusa Karena Hačanova u dva odigrana seta, na startu Mastersa u Torontu.

U svom drugom meču posle povratka Filip nije mogao da pruži veći otpor kvalitetnom ruskom teniseru te je poražen sa 6:3, 6:2 za samo 56 minuta igre.

Krajinović već duže vreme ima velikih problema sa povredama i posle poraza u Indijan Velsu nije igrao sve do Vimbldona, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je poražen od Nikolasa Harija sa 3-1.

Filip se dobro držao do 3:3 u prvom setu, ali je tada sve krenulo nizbrdo. Hačanov dolazi do prvog brejka u meču, a zatim i prvi set privodi kraju.

U drugoj deonici meča bila je slična priča, drugi najbolji srpski teniser je vodio sa 2:1, ali je narednih pet gemova osvojio Rus, izgubivši samo četiri poena u tom periodu.

Hačanov se u drugoj rundi sastaje sa Špancem Pablom Karenjo-Bustom, kome je meč predao Jošihito Nišioka.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rodžers kup: Krajinović eliminisan za samo 56 minuta

Izvor: N1 televizija, 07.Avg.2018

Srpski teniser Filip Krajinović eliminisan je na staru Rodžers kupa u Torontu...Rus Karen Hačanov je lako, za svega 56 minuta pobedio 30. igrača sveta sa 6:3, 6:2...Rival 38. tenisera na ATP ligi u drugom kolu će biti Španac Pablo Karenjo Busta, kome je Japanac Jošihito Nišioka predao duel kod...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.