Krajinović dominantno do četvrtfinala Sinsinati mastersa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2020, 06:21

Krajinović dominantno do četvrtfinala Sinsinati mastersa

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u četvrtfinale Sinsinati mastersa, pošto je u noći između utorka i srede u osmini finala pobedio Mađara Martina Fučoviča u dva seta, sa 6:2, 6:1.

Za prolazak u polufinale Krajinović će u sredu igrati protiv Kanađanina Miloša Raonića, koji je u osmini finala lako savladao Endija Mareja sa 6:2, 6:2.

Krajinović je protiv Fučoviča ponovio fantastično izdanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz duela sa trećim teniserom sveta Dominikom Timom, a zanimljivo je da je obojicu savladao identičnim rezultatom.

Odlučujuću razliku u meču napravio je izvanredan ritern srpskog tenisera, za koji Fučovič nije imao rešenje, pa je posle prvog servisa osvojio gotovo neverovatnih 11 odsto poena.

To nije bilo moguće nadomestiti bilo kojim drugim segmentom igre, pa je Krajinović izborio sedam prilika za brejk, a imao je savršenu realizaciju, jer samo jednu nije iskoristio.

Ritern će mu biti neophodan i sutra protiv jednog od najboljih servera na svetu i ako bude vraćao početni udarac kao večeras, imaće šansu da uđe u završnicu turnira.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.