Krajinović dobro počeo, pa poklekao u finalu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2019, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krajinović dobro počeo, pa poklekao u finalu

Srpski teniser Filip Krajinović izgubio je finale ATP turnira u Budimpešti od Italijana Matea Beretinija sa 2:1 u setovima (6:4; 3:6; 1:6).

Pedeset mesta boljeplasirani italijanski je posle preokreta došao do prvog mesta.

Krajinović je u vrlo izjednačenom prvom setu uspeo da oduzme servis protivniku za 5:4 i sledećim dođe na korak do trijumfa.

U vrlo dugom šestom gemu drugog seta, Beretini uspeva da posle dva "đusa" brejkuje Krajinovića za >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << 4:2 i dovrši sa 6:3. U finalnom gemu drugog seta srpski predstavnik nije osvojio nijedan poen, što je nagoveštavalo vrlo loše izadanje u odlučujućem periodu duela.

Da li je iscrpljenost bila u pitanju ili nešto drugo, ali Beretini bez većih poteškoća i sa 6:1 završava treći set.

Matteo Berrettini is victorious in Budapest!

The Italian defeats Filip Krajinovic 4-6 6-3 6-1. pic.twitter.com/IkJgtlnZJ0— Tennis TV (@TennisTV) 28. април 2019.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.