Izvor: RTS, 12.Maj.2022, 17:18

Krajinović bez druge velike pobede, Siner bolji pred 10.000 Italijana

Srpski teniser Filip Krajinović završio je učešće na mastersu u Rimu u trećem kolu, pošto je poražen od domaćeg predstavnika Janika Sinera. Krajinović je poražen pred 10.000 Italijana u prestonici, rezultatom 6:2, 7:6 (8:6).
Duel na Centralnom terenu "Foro Italika" imao je dva potpuno različita seta – u prvom Krajinović kao da se nije ni pojavio i potpuno je deklasiran, dok je u drugom on bio bolji rival.

Siner je iskoristio >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << veoma loš početak Filipa, napravio dva brejka i došao do vođstva u setovima nakon samo 35 minuta igre.
Međutim, u drugom kao da je opao ritam kod Italijana, dok je srpski predstavnik počeo da se vraća i da kontroliše poene, iako je imao brejk zaostatka na startu.
Ekspresno ga je vratio, nekoliko puta zapretio domaćem teniseru, koji se uvek izvlačio dobrim servisima.
Ušlo se u taj-brejk u kojem je Siner konstantno imao prednost, ispuštao je u nekoliko navrata, ali na kraju ipak došao do novog trijumfa.
On će se u četvrtfinalu sastati sa Stefanosom Cicipasom iz Grčke, koji je u tri seta eliminisao Karena Hačanova.
Turnir iz serije 1.000 u "večnom gradu" igra se za nagradni fond 5.415.410 evra, a titulu brani Rafael Nadal.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Siner zaustavio Krajinovića u osmini finala Mastersa u Rimu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2022

Srpski teniser Filip Krajinović zaustavljen je u osmini finala Mastersa u Rimu, pošto je danas poražen od Italijana Janika Sinera 6:2, 7:6 (8:6).

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.